středa 14. srpna 2013

Den čtvrtý: Magnuson Park

Zatímco Igi vyrazil na osmihodinovou jízdu autobusem do Oregonu, my jsme si naplánovali menší výlet do přilehlého Magnuson Parku, vzdáleného asi 10 minut chůze. Před odchodem jsme se u dveří seznámili s milými sousedy Kristin a malým Torinem, kteří právě vyráželi na týden pod stan. Až se vrátí, máme dorazit na večeři.

V Magnuson parku je několik hřišť (třeba basebalové, nebo několik tenisových - ty jsou zdarma). Roste tu taky mraky ostružin. Je tu několik jezírek, hlavně ale obrovské jezero - Washington lake. A dá se v něm koupat! 

 



Než jsme k jezeru dorazili, vykoupalo se v něm mj. několik baptistů, kteří tu měli seanci - křest s velkým hudebním doprovodem. Pak se do vody vrhli naši tři kluci a nakonec jsem také neodolala. Jedině Beruška se, jako obvykle, zlomit nenechla. Je tu malá pláž, plavat se dá ale také mimo ni.
 

 


Kousek dál je kite hill, tedy kopec na pouštění draků. Kromě draků kluci obdivovali paní, která trénovala s padákem. Za kopcem je Off-leash area, tedy zóna, kde lze vypustit pejska bez vodítka. Běhá tu hromady šťastných pejsků. Jen Beruška působila poněkud frustrovaně a že už jsme toho taky měli dost, stáhli jsme se k domovu. V dolní části Radfordu se vystěhovávala rodinka a věnovali klukům křídy a větrníky. Ty pravé vánoce nás ale teprv čekají. Unavení jsme usnuli... takže až zítra.

Žádné komentáře:

Okomentovat